Blog

Aygun Genchev

By May 23, 2018 No Comments

Aygun Genchev

Algemeen verpleegkundige Spaarne Gasthuis*

Mijn passie is om mensen te helpen. Dat geeft me altijd een goed gevoel.
Ik ben graag actief bezig. Daarom geef ik kickboksles en rijd ik motor. Ik vind het tof om op vakantie te gaan en nieuwe plekken te ontdekken.

Ook in mijn werk kan ik alle kanten op. Vooral dát maakt het zo leuk, vind ik.
Mijn doel is om op een gegeven moment ambulanceverpleegkundige te worden.
Op weg naar dat doel leer ik heel veel, ontwikkel ik mijzelf als persoon en geniet ik vooral van mijn werk.

In mijn vrije tijd ben ik ook vaak actief. Veel sporten. Vooral kickboksen en fitness. Als ik rust nodig heb geniet ik het meest van lezen. Lekker met een boek op de bank.

Zowel in het helpen van anderen als in de sport, leer ik steeds nieuwe dingen die me helpen mezelf als mens te ontwikkelen. Als ik andere mensen blij kan maken of kan helpen met dingen die ze moeilijk vinden, dan geeft me dat voldoening. Het werkt dus echt twee kanten op.

Je hoort tegenwoordig overal dat er te weinig personeel in de zorg is. Dat merken we in de praktijk ook en het gaat ten koste van de kwaliteit. Ik vind dat de overheid hier iets hier mee moet doen. Ik ben echt heel blij dat ik voor dit werk heb gekozen.

* Grootste regionale ziekenhuis van omgeving Haarlemmermeer, Zuid-Kennemerland en de noordelijke Bollenstreek. Aygun werkt in een flexpool waardoor hij wordt ingezet voor verpleegkundige taken op diverse afdelingen.

Leave a Reply