Blog

Jerilyn Flamand

By May 18, 2018 No Comments

Jerilyn Flamand

Werk:
Ik ben werkzaam als verzorgende IG bij SEIN. Dat is een wooninstelling voor mensen met een verstandelijke beperking en epilepsie. De mensen waarmee ik werk zijn door hun ziekte vaak heel veel lichamelijke en verstandelijke capaciteiten kwijtgeraakt. Ze hebben daardoor veel zorg en hulp nodig bij hun dagelijkse bezigheden.
Werken in de zorg betekent voor mij ‘klaarstaan voor je medemens’. Je doet alles om het belang van de zorgvrager te beschermen. Ook besteed je meer tijd bij de mensen op je werk, dan bij je eigen familie of vriendengroep. Voor mij voelt mijn werk dan ook alsof het een grote familie is. Omdat je heel close samenwerkt met je collega’s, is het wel handig als je een echte teamplayer bent. Geen dag is hetzelfde in de zorg en dat maakt het super uitdagend en leerzaam.

Prive:
In mijn vrije tijd breng ik graag veel tijd door met mijn familie en vrienden. Ik heb nu eenmaal graag mensen om me heen. Daarnaast doe ik modellenwerk voor kledingmerken maar ook in video’s van Nederlandse R&B artiesten.

Waarom ik dit doe:
Mijn werk is echt mijn passie. Ik haal daar zoveel voldoening uit. Het geeft mij een goed gevoel over wat ik doe en over mezelf. Het is echt dankbaar werk. Je hoort zoveel levensverhalen waardoor je ook weer anders naar je eigen leven gaat kijken. Het geeft me doorzettingsvermogen en leert me om respectvol om te gaan met alle medemensen. Elke dag als ik thuis kom, heb ik een voldaan gevoel omdat ik weet dat iedereen lekker gewassen en fris in bed gestopt is.

Leave a Reply