Blog

Sophie Renes

By March 18, 2018 No Comments

Sophie Renes

Werk:
Ik werk als persoonlijk begeleider en HR/communicatiemedewerker bij Ons Tweede Thuis. Dat is een instelling voor begeleiding en ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel. Ik werk op dit moment deels als persoonlijk begeleider, voor twee dagdelen in de week als HR- medewerker en tot slot werk ik ook nog voor een klein deel bij de afdeling communicatie als Instagrambeheerder! 

Dat vind ik erg leuk om te doen.

Privé:
Wanneer ik vrij ben zoek ik vaak de gezelligheid op. Soms ga ik de natuur in. Dat doe ik vaak samen met mijn honden op wie ik helemaal dol ben. Met ons bootje ga ik met goed weer graag het water op! Ik hou van gezelligheid afgewisseld met rust, maar bovenal het gevoel van vrijheid!Waarom ik dit doe:
Werken bij Ons Tweede Thuis biedt ontzettend veel mogelijkheden om me te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. Veel mensen staan daar niet bij stil, dat werken in de zorg zo ontzettend divers is. Leave a Reply